Activiteit

JUNGLE FILMMIDDAG: SATURDAY NIGHT FEVER

donderdag 2 mei 2019 , 14:30 - 18:00 uur

 

Gezellig samen film kijken in de Jungle, met je buren. Kopje koffie erbij, hapjes op tafel, lekker hangen op de bank. Elke maand vertoont Jungle Amsterdam een andere mooie, aangrijpende, spraakmakende, spannende, vertederende, of informatieve film op de eerste donderdag van de maand.

Vandaag beginnen we om 14.30 uur met een dansworkshop, waarin we pasjes uit de film leren. Floortje Rous van Dance Connects Company geeft de workshop, dus doe makkelijke schoenen aan en haal die disco broek uit de kast, want de film van vandaag is Saturday Night Fever. Als je tijdens de film wilt door dansen dan mag dat natuurlijk, maar het hoeft niet, je kunt je ook nestelen op de bank en genieten van de film.

Saturday Night Fever

geregisseerd door John Badham
met John Travolta, Karen Lynn Gorney en Joseph Cali

Tony is een ongeschoolde tiener uit Brooklyn. Het hoogtepunt van elke week is zijn bezoek aan de disco, waar hij de koning van de dansvloer is. Tony ontmoet Stephanie daar, en ze besluiten om samen te gaan dansen in een wedstrijd. Ze weet Tony's pogingen om haar te verleiden te weerstaan, aangezien ze grotere plannen heeft: verhuizen naar Manhattan. Langzaam raakt Tony ook gedesillusioneerd met zijn leven, en hij en Stephanie besluiten elkaar te helpen om een nieuwe start te maken.

Wil je meepraten over de filmkeuze voor volgende maand, of via de filmapp op de hoogte gehouden worden? Dat kan, meld je dan aan voor de Jungle filmapp;  0628559362   Maandelijks kun je kiezen uit drie films; de film met de meeste stemmen wordt de eerstvolgende keer vertoond!

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=tyJDYTG5leQ

 

 

Locatie
Info locatie:
geen drempels, geen invaliden toilet.

Openbaar vervoer:
Tram 19 halte Eerste van Swindenstraat,
Tram 1 en 3 halte Dapperstraat ca. 2 minuten lopen
Bus 37 en 41 halte Dapperstraat
Bus 245 (nachtbus) halte Dapperstraat
Lopen vanaf het Muiderpoortstation: 5 minuten
Kosten toelichting
Entree: € 1,--
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Illustration
 
Deel dit: