Activiteit

Wild Romance - Vinyl Release Party | Q-Factory Amsterdam

zaterdag 2 november 2019 , 19:30 - 22:30 uur

Op zaterdag 2 november is het dubbelfeest, want niet alleen vieren we deze avond Herman Brood zijn verjaardag, maar zijn legendarische begeleidingsband Wild Romance, Nederlands meest swingende en authentieke Rock 'n Roll helden, releasen deze avond een legendarische live vinyl plaat opgenomen met Giel Beelen bij Veronica!

De naam Wild Romance doet nog steeds de harten van vele muziekliefhebbers sneller kloppen. De band, die de rockgeschiedenis inging als een absolute live-sensatie met grote hits als 'Saturday Night' en 'Never Be Clever', was de afgelopen jaren volop in het nieuws door de, landelijk tot cultfilm verheven, documentaire 'Buying the Band’. Vorig jaar bracht de band zijn laatste wapenfeit ‘No Time’ uit en deze werd door zowel fans als critici met open armen ontvangen. De band is weer helemaal hot! Een grote zegetocht volgde met een optreden bij DWDD. Ze deelden het podium met Otis Redding en op de 70ste verjaardag van Herman Brood herenigde de band zich met de legendarische Nina Hagen. De agenda stroomde vol met optredens door binnen en buitenland. Tijdens deze drukte door vonden de mannen ook nog eens tijd om elke maand live op treden bij Giel Beelen. Deze Veronica tapes zijn verzameld en gebundeld tot een prachtige live vinyl plaat. Deze is nu klaar en daarom geven de rock iconen deze avond een heuse vinyl release party ter ere van Herman’s verjaardag! En zoals hij zo mooi zei ‘Maak er een feest van’ en dat gaan we dan deze avond ook zeker doen! Verwacht een spectaculaire avond zoals je gewend bent van Wild Romance met een aantal hele speciale gasten. Een avond die je als Brood liefhebber echt niet mag missen!

Locatie
Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.
Kosten toelichting
16

Illustration
 
Deel dit: