Activiteit

De tropentuin zoekt moestuiniers!

Maandelijks: Op laatste woensdag , 17:00 - 20:00 uur

Beginnen jouw groene vingers ook te jeuken tijdens deze lentedagen? En ben je op zoek naar een plekje om je eigen groenten te verbouwen midden in de stad? Of lijkt het je gewoon gezellig om bezig te zijn samen met mensen uit je buurt? Huur dan komend jaar een bak in de Tropentuin in de achtertuin van het KIT en ga aan de slag met groenten verbouwen en ontwikkel die groene vingers!


De kosten zijn €100,- (incl. BTW). Hiervoor krijg je niet alleen een plantenbak maar ook al benodigheden zoalsp zoals compost, de zaadjes, en potgrond. Hiernaast organiseren wij ook workshops zodat jij een echte moestuin expert wordt en je andere buurtbewoners en organisaties van het KIT leert kennen. Je kunt al snel aan de slag tijdens onze eerste workshop op 25 maart! Na ons eerste evenement zullen er maandelijkse co-gardening sessies zijn en je kunt natuurlijk ook zelf langskomen om voor je plantjes te zorgen.


Word je geprikkelt en wil je met je handen in de aarde? Je kunt je inschrijven via het formulier op onze website of stuur een mailtje naar lana@degezondestad.org. 
 

Locatie
Achtertuin van het KIT
Kosten toelichting
€100,- (incl. BTW) voor het hele seizoen
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
start / einde
Gestart op wo 25 maart 2020. Beëindigd za 12 december 2020
Illustration
 
Deel dit: