Vacature/hulpvraag

Medewerkers gezocht voor onze Trans Art School

Geplaatst op 1 september 2021, 00:13 uur

TransAmsterdam is de transgender organisatie voor kunst, cultuur en lifestyle. Organiseert, café InClusion, themabijeenkomsten, workshops @Trans Art School en verschillende kunst en culture events.

Taakomschrijving; TransAmsterdam is op zoek naar verschillende medewerkers voor onze Trans Art School. In onze Trans Art School bieden we trans en non-binaire personen een diversiteit aan workshops en trainingen gericht op talent ontwikkeling, awareness en empowerment.

Je taken zijn o.a.

- docenten en teamleden ondersteunen

- inrichten van de ruimte

- klaarzetten van materialen en apparatuur

- ontvangen van deelnemers en docenten

- afstemming en overleg met vaste team m.b.t. activiteiten en aanpak

- planning maken workshops

*I.v.m. met coronavirus houden we ons aan de RIVM richtlijnen: 1,5 meter afstand houden‎ en werken we thuis. Zodra het weer mogelijk is werken we op locatie.

Wat voor kennis of vaardigheden zijn nodig? Flexibele instelling. Organisatie- en improvisatietalent. Communicatieve vaardigheden (schriftelijk en mondeling) Nederlands Je bent zorgvuldig en integer. Je kunt goed omgaan met mensen. Je schakelt snel van de een naar de andere taak. Goed kunnen samenwerken, werken vanuit huis of op locatie? Goed bereikbaar via de mail, skype en app? Je wilt je inzetten voor een transgender organisatie?

Wat voor scholing krijg je aangeboden? Je kunt meedoen aan onze workshops en themabijeenkomsten.

Wat krijg je er voor terug? Kennismaking met leuke mensen met diverse achtergronden. Een enthousiast en creatief team. Goede samenwerking en een flexibel in te delen functie.

Wat is de meerwaarde van dit vrijwilligerswerk? In een team leren werken, nieuwe mensen ontmoeten, evenementen helpen organiseren.

Werktijden; In overleg.

Hoe kom je in aanmerking? Belangstelling om ons team te ondersteunen stuur een mail met je gegevens, foto en motivatie naar de contactpersoon betul@transamsterdam.nl

Organisatie
TransAmsterdam
Ingangsdatum
2 september 2021
Illustration
 
Deel dit: