Bericht

Betreft: Jungle vrouwenochtend

Geplaatst op 15 februari 2022, 16:14 uur
Illustration

donderdag, 17 februari, 2022
09:00-11:00


Vandaag over de overgang:
Vrouwen (en mannen) in de overgang.


Rond het 45e levensjaar kunnen vrouwen ( en mannen) in de overgang komen. De overgang is een lichaamsfase, waarin hormonen en fysieke processen veranderen en zich aanpassen aan de leeftijd. De overgang bij vrouwen en mannen verloopt heel verschillend. Bij vrouwen onderling verloopt de overgang ook heel verschillend. Sommige vrouwen merken er niets van, anderen hebben er heel veel last van. Wat zijn de verschijnselen, op welke leeftijd? Welke ervaringen hebben vrouwen ? Wat zie je bij mannen gebeuren?
Een belangrijke vraag is ook, hoe reageert de omgeving? Niet alles is wordt veroorzaakt door de overgang, en sommige verschijnselen kunnen een andere oorzaak hebben (irritatie, vermoeidheid etc). in deze bijeenkomst geeft Mariska een overzicht en wisselen we ‘’overgangs’’ervaringen uit.

Samenkomst voor vrouwen uit Oost. Elke donderdagochtend ben je welkom in de Jungle, om andere vrouwen te ontmoeten, samen ervaringen en kennis te delen en samen koffie/thee te drinken en te eten. Regelmatig zijn er workshops.

Deel dit: