Activiteit

UITNODIGING Fitte Nieuwjaarsborrel Leefstijlnetwerk Amsterdam Oost

maandag 22 januari 2018 , 18:00 - 19:30 uur

2018 beginnen met een gezondere leefstijl (in het vooruitzicht) heeft veel voordelen. We voelen ons daardoor fitter, zitten beter in ons vel en ontmoeten andere mensen met hetzelfde doel.

Soms is het echter lastig om de juiste weg te vinden naar waar u precies terecht kunt in uw eigen buurt. Waar zou u kunnen sporten, wie kan u helpen bij het ontwikkelen van een gezonde leefstijl en waar kunt u bijvoorbeeld een goede diëtist vinden?

Het Leefstijlnetwerk Amsterdam Oost kan u hierbij helpen en biedt een platform waar al deze gegevens overzichtelijk en op een centrale plek samen komen. Het netwerk is er zowel voor u als buurtbewoner alsmede voor professionals. 

Tijdens onze “Fitte nieuwsjaarsborrel” nodigen wij u als buurtbewoner van harte uit om kennis te komen maken met het Leefstijlnetwerk en met wat zij voor u zou kunnen betekenen rondom een gezondere leefstijl. Er is volop gelegenheid tot het stellen van uw vragen en tevens kunt u informatie vinden over het huidige aanbod in uw eigen wijk.

Hoewel het netwerk zich richt op aanbod voor volwassenen en senioren, hebben we tijdens onze borrel ook rekening gehouden met de kleintjes. Zij zijn van harte welkom en kunnen onder toezicht van een professional deelnemen aan een sportieve activiteit.

Neem iemand mee, maak kennis met het Leefstijlnetwerk en start 2018 gezond!

 

(aanmelding niet nodig)

Locatie
Grand Café Genieten, Oranje Vrijstaatplein 2
Kosten
Gratis
Illustration
 
Deel dit: