Activiteit

PRIDE OOST 2018

woensdag 1 augustus 2018 , 15:00 - 21:15 uur

Amsterdam Oost, een klein stukje Nederland, maar zo mooi....
Een stadsdeel waarin de hele wereld bij elkaar komt. Waar het bruist, waar het kleurrijk is. Waar de verschillende mensen niet alleen langs elkaar leven en elkaar tolereren. Maar waar we juist ook samen komen, elkaar ontmoeten en samen vieren. 

Elk jaar vieren we tijdens de Pride Amsterdam ons kleurrijke Oost. Een feest waarbij Alle Kleuren welkom zijn en mee doen. 

Met de buurt, in de buurt en voor de buurt (en voor iedereen van buiten de buurt natuurlijk). Voor één avond toveren we het Javaplein om tot een kleurrijk festival waar we met elkaar genieten van muziek, spel, heerlijk eten, straatkunst en van de bijzondere ontmoetingen met elkaar. 

Programma:
- Amsterdam TransPride Walk - Pride Oost
- Jason Gwen.com
- BlackRockStar
- RaChiid El - Host
- DJ Mo

-Rikkert , Atrid Geneva, David Engelhard e.v.a.

Het feest wordt georganiseerd door verschillende mensen, organisaties, buurtinitiatieven en ondernemers uit de buurt. Dit alles met de ondersteuning van het Moving Arts Project, Fonds voor Oost, Bob Angelo Fonds, Stadsdeel Oost Amsterdam, Tugela85, Dynamo Jongeren, Superette.Cafe, Hotel Casa Amsterdam, Newest Art Organization, COC Amsterdam Oost, Vereniging Aaneen, StreetsmArt Amsterdam, Amsterdam &Co, VreedzameWijk IndischeBuurt, Studio 52nd, Pride Amsterdam, Bruut Bier, Independent Brewery, Brewpub Amsterdam, BAR JOOST, T Badhuis, HOPP Amsterdam
Minder weergeven

Locatie
Javaplein
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Illustration
 
Deel dit: