Activiteit

ALIVE AND KICKING DANSEN IN OOST

zaterdag 13 april 2019 , 20:15 - 0:00 uur

Alive and Kicking dansavond met jazz, rock&roll, en véél meer...Voor onder en boven de 65!

Elke tweede zaterdag van het maand in een gezellige sfeer met steengoede live bands en een DJ die lekkere nummers draait om op te dansen. Dansen verbindt en houdt je fit! Met blues, rock, soul, funk, salsa en veel meer. Zaterdagavond 13 april is het wéér dansen bij Mike's Badhuistheater in Amsterdam Oost!!!

LEKKER DANSEN IN HET BADHUISTHEATER!!!!

Op speciaal verzoek speelt live band Doggyfashion, vanaf 20.30 uur. Daarna dansen we tot diep in de nacht op de muziek van de beroemde en spetterende DJ Mikulas.

Doggyfashion is een Amsterdamse coverband en bestaat ruim 20 jaar. Hun keuze van liedjes is verrassend, want ze spelen niet de typische overbekende covers voor feesten en partijen. Het repertoire bevat een selectie van fraaie, melodische gitaar-rocksongs, waarvan de meeste uit de jaren ’90. Daarbij moet je denken aan een greep uit het werk van o.a. R.E.M., Elvis Costello, Travis, Lemonheads, Fountains of Wayne, the Posies, Gutterball, Matthew Sweet en daar is recent nog een liedje van Robbie Williams bij gekomen dat daar heel goed bij past. Kortom: Doggyfashion is live een gedreven en goed ingespeelde alternatieve jukebox. Mis het niet en laat je verrassen tijdens dit voorlopig enige optreden in het Badhuistheater.

Doggyfashion 

Ton van Lonkhuijsen – drums, zang

Frans de Jong – basgitaar

Bas de Gooijer – gitaar, zang

Hans van der Linden – gitaar, zang

Locatie
Mike's Badhuistheater
Boerhaaveplein 28
1091 AT Amsterdam
Kosten
Met korting
Kosten toelichting
Entree 10 euro, 55 plussers 7,50 euro, stadspas 5 euro !
Doelgroep
Speciaal voor senioren
Illustration
 
Documenten
Deel dit: