Activiteit

Het Oosterpark Orkest

dinsdag 9 juli 2019 , 13:30 - 15:30 uur

Het Oosterpark Orkest is een uniek orkest in Amsterdam Oost. Iedere muzikant kan zich aanmelden. Elke tweede dinsdag van de maand een vaste groep buurtbewoners ontstaan die regelmatig repeteert. Er kunnen nog nieuwe leden toetreden! Op de bijeenkomsten is volop ruimte voor improvisatie en eigen muzikale inbreng. Het Oosterpark Orkest zet senioren aan tot musiceren en tot samenzijn met anderen in een zinvolle dagbesteding.

We beginnen om 13.30 uur.
We spelen direct samen met thuis in te studeren partijen. Deze partijen zijn telkens een maand vooraf online beschikbaar. Zowel in audio als in notenschrift. Je kunt jouw partij instuderen door mee te spelen met de rest van het basis arrangement.

Het basis arrangement is het vertrekpunt. Je past zelf de partij aan voor jouw specifieke instrument en spelniveau. Het repertoire groeit en verandert met de beschikbare instrumenten.

Door de combinatie van de maandelijkse bijeenkomst en het online aanbod probeert het Oosterpark Orkest enthousiaste muzikanten met beperkte tijd toch samen te brengen.

Op de vierde dinsdag van de maand komen we ook bij elkaar. Zelfde plaats. Zelfde tijd. De bijeenkomst heeft dan een informeler karakter. Andere muzikanten kunnen aanschuiven. Een ieder kan repertoire inbrengen.

Het Oosterpark Orkest biedt een saamhorige plek!

Locatie
Mike's Badhuistheater 28 Boerhaaveplein 1091 AT Amsterdam
Kosten
Met korting
Kosten toelichting
Deelname is €5 per persoon, inclusief koffie en thee. Met stadspas gratis!
Doelgroep
Speciaal voor senioren
Illustration
 
Deel dit: