Activiteit

Gratis online masterclass: Stop met pleasen!

dinsdag 18 augustus 2020 , 20:00 - 21:00 uur

VEEL MENSEN HEBBEN AAN HET EIND VAN HUN LEVEN SPIJT DAT ZE ALTIJD MAAR DEDEN WAT ANDERE MENSEN VAN ZE VERWACHTTEN.

Bronnie Ware werkte in een hospice en vroeg de stervenden voor wie zij zorgde of er dingen waren die ze achteraf graag anders gedaan hadden in hun leven. Vaak was het antwoord dat ze spijt hadden dat ze niet trouw waren geweest aan zichzelf, maar in plaats daarvan hadden gedaan wat (zij dachten dat) anderen van hen verwachtten.

EN JIJ?

Als je op dit moment aan het eind van je leven zou zijn, zou jij hier ook spijt van hebben? Pijnlijk om hierbij stil te staan? Misschien. Maar het is nooit te laat om het roer om te gooien. Om vanaf vandaag te kiezen voor een leven waarin je wel trouw bent aan jezelf.

En deze gekke tijd waarin we sowieso al veel van onze gewoontes hebben moeten omgooien biedt hier een uitgelezen kans voor.

ALLES BEGINT BIJ EEN BESLUIT

Neem daarom vandaag het besluit om je in te schrijven voor deze gratis online masterclass.

WAT LEVERT DEZE GRATIS ONLINE MASTERCLASS JE OP?

Na afloop van de masterclass:

  • heb je helder wat jouw persoonlijke valkuilen zijn, jouw moeilijke momenten
  • weet je wat er nodig is om de angst te verminderen die ten grondslag ligt aan jouw please gedrag
  • weet je welke vaardigheden je kunt inzetten om opdie moeilijke momenten trouw te blijven aan jezelf in plaats van te pleasen

Ik geef tijdens de masterclass veel informatie, maar we doen ook veel oefeningen. En er is volop gelegenheid tot delen en vragen stellen.

HOE KUN JE MEEDOEN?

Klik op dezeĀ link

Dan kom je op de inschrijfpagina op mijn website. Nadat je je hebt ingeschreven stuur ik je een e-mail met de inlog gegevens waarmee je op dinsdag 18 augustus om 20.00 toegang krijgt tot de online masterclass.

Ik hoop je dan te zien!

OVER MIJ:

Ik ben Ageeth Ettema, zelfvertrouwentrainer. Ik leer vrouwen om effectiever om te gaan met moeilijke gedachten en gevoelens over zichzelf. Daardoor leer je hoe je de invloed die die ze hebben op jouw leven kunt verkleinen, zodat ze jou niet meer beheersen of tegenhouden of naar beneden halen.

Daarnaast leer ik je om je sterke punten en persoonlijke kwaliteiten te ontwikkelen en om de juiste acties te ondernemen om je problemen op te lossen, moeilijke situaties aan te gaan en dingen te doen die het leven beter maken.

Hierdoor krijg je meer controle over je eigen leven en komt er eindelijk ruimte voor degene die je diep van binnen bent.

Locatie
online
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 18 jaar
Illustration
 
Deel dit: