Activiteit

Aladdin en de wonderlamp

woensdag 3 november 2021 , 15:30 - 16:30 uur
Illustration

Het Nederlands Marionettentheater

Aladdin en de wonderlamp  

De tovenaar Boraboedoer laat prinses Platina ontvoeren door de lampgeest Spirito, die hij eerder gestolen had. De ongeruste sultan laat het volk weten dat degene die de prinses weer veilig thuis kan brengen tienduizend goudstukken beloning krijgt én met de prinses mag trouwen. Aladdin, die ooit droomde dat hij de prinses zou trouwen, gaat direct op pad. In de grot van de tovenaar wordt Aladdin ook gevangen genomen als hij de prinses wil bevrijden. Gelukkig komt zijn vriendje Jojo, die zijn voetsporen heeft gevolgd, hem achterna en weet met behulp van de kinderen, een slaapzuurstok en de lampgeest de Prinses, Aladdin, de gestolen schatkist en zichzelf te bevrijden.

Het Nederlandse Marionettentheater is terug in Oosterparkbuurt!

Dit theater dat al jaren bekend is van de Derde Oosterparkstraat is in 2020 naar een rijksmonument in Edam verhuisd. Nu komt ze speciaal voor de kinderen van Oost naar het Badhuistheater met een leuke voorstelling Aladdin en de wonderlamp. De marionetten voorstelling is geschikt voor iedereen vanaf vier jaar. 

Beleef de magie van het poppentheater

Dit familietheater, met zijn unieke bewegingssysteem, is bijna een eeuw geleden opgericht op een zolder in Amsterdam en heeft in zijn lange succesvolle bestaan duizenden voorstellingen gespeeld in binnen- en buitenland. Het Marionettentheater was de maker van de allereerste televisieserie Dappere Dodo. 

Na het reserveren kunnen kaartjes worden afgehaald bij het Badhuis.

 

 

Locatie
Badhuis Atelier
Kosten
Gratis
Kosten toelichting
Oost Begroot
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Leeftijd
Vanaf 4 t/m 12 jaar
Deel dit: