Locatie

Jungle Amsterdam

Tweede van Swindenstraat 26, Amsterdam
Ontmoetingscentrum, Cultureel centrum , Buurt

Jungle is het centrum voor cultuur en maatschappelijke betrokkenheid in Amsterdam Oost.

De Jungle staat symbool voor de mooiste natuur die wij op deze aarde hebben. Het laatste stukje pure natuur, deels nog ongerept, de longen van onze wereld, maar ook bedreigd door de mens. Het samen toe werken naar een leefbare, rechtvaardige wereld, waarin de Jungle en alle andere waardevolle gebieden behouden blijven, dat is waar Jungle Amsterdam voor wil staan. Een ontmoetingsplaats voor mensen die vol energie en met creatieve ideeën een bijdrage willen leveren aan een wereld waarin ruimte en respect is voor iedereen. Een centrum waar uitvoerders en geïnteresseerden elkaar kunnen ontmoeten en geïnformeerd worden over alle spannende nieuwe ontwikkelingen. Een plek voor de burger om te ervaren dat duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid alles behalve saai zijn, maar juist een aantrekkingskracht hebben op creatieve geesten, vernieuwende artiesten, intelligente mensen, studenten en iedereen die zich betrokken voelt bij het tot stand komen van een leefbare wereld

verhuur

De Jungle draait op eigen kracht en daarvoor is natuurlijk ook geld nodig. Onze inkomsten komen met name uit de verhuur van ruimte en de verkoop van drankjes. Vandaar dat wij je van harte uitnodigen om ruimte bij ons te huren, voor een activiteit of een feestje. Als je een vraag hebt of wilt weten of onze zaal op een bepaalde dag vrij is, neem dan contact met ons op voor meer informatie, dat kan via verhuur@jungle.amsterdam. Als je liever belt, dat kan ook via: 020-7373326 (vragen naar Jannekee).

Ook studenten zijn bij ons van harte welkom, om borrels, open podia, gala’s, thema feesten, debatten, college’s e.d. te organiseren.
Voor studenten geldt een speciale voordelige regeling. Neem contact op voor de details. Maar natuurlijk staan wij ook open voor goede ideeën voor een nieuw programma, of een activiteit die je graag bij ons wilt organiseren.

verhuurperiode
Per uur, Per dagdeel, Per dag
te gebruiken voor muziek als 
Leslocatie, Podium
maximaal aantal personen 
100 of meer
oppervlakte binnen 
130 m2
prijs en voorwaarden
Voor de prijs en voorwaarden kunt u terecht op onze website: www.jungle.amsterdam/node/4
Illustration
 
Deel dit:
Activiteiten in Jungle Amsterdam
Projecten m.b.t. Jungle Amsterdam
Aanbod in Jungle Amsterdam
Hoofdgebruikers van Jungle Amsterdam
Bekijk Jungle Amsterdam ook in
Op de kaart