Activiteit

Volleybal Amsterdam Oost

elke woensdag   |   20:30 - 22:00 uur   |   Sporthal Wethouder...

Volleybalclub Vrij Spel Amsterdam Oost is er voor iedereen die zelfstandig kan volleyballen en in een vrijblijvende sfeer wil volleyballen, voor elk niveau.  Geen lidmaatschap of contributie maar per keer betalen, wanneer het jou uit komt. Dit is een uitzonderlijk manier om met deze mooie sport in contact te komen.

Wij spelen recreantenvolleybal voor mensen die enige volleybalervaring hebben maar geen behoefte voelen om competitie te spelen maar wel vrijblijvend willen spelen. Bij Vrij Spel Amsterdam Oost bestaat de recreantengroep uit zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden.

Vanaf woensdag spelen we weer in de sporthal van de Wethouder Verheyhal in Oostpoort op de woensdagavonden van 20:30 uur tot 22.00 uur. Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen en eventueel mee te spelen, de eerste keer is gratis.

Kosten zijn per keer: 3 euro voor de woensdagavond, inclusief toernooien.

Wil je alleen toernooien spelen, dat kan natuurlijk ook, dan zijn de kosten per keer 3 euro, er worden 8 toernooien gespeeld per seizoen en die vinden altijd op een vrijdagavond plaats en zijn van plusminus  19:30 uur tot plusminus 23:00 uur.

Kijk even op: https://vrijspel.wixsite.com/volleybal/nieuw-seizoen-zaalvolleybal

 

kosten toelichting: 3 euro
doelgroep:  Alle volwassenen
thema's: Sport / spel, Gezondheid, Ontmoeting / netwerken, Park volleybal
gestart op: wo 5 september 2018
beëindigd op: wo 12 juni 2019
locatie: Sporthal Wethouder Verheij Polderweg 300 1093 KP Amsterdam 020 693 6459
aanmelden: Aanmelding vooraf noodzakelijk
bijzonderheden
In de zomermaanden; mei, juni, juli, augustus, organiseert Vrij Spel in het Oosterpark ' Gratis Parkvolleybal'.

Parkvolleybal vindt plaats in het Oosterpark iedere zondagmiddag van 16.30 uur tot 18.00 uur en vrijdagavond van 19.30 uur tot 21.00 uur, vanaf mei tot eind augustus en in de zomervakantie ook op woensdagavond van 19.30 tot 21.00 uur, als het weer het toelaat die dag. Er zijn geen kosten verbonden aan deze activiteit maar het is wel leuk als je één keer trakteert, b.v. appeltaart, cake, koekjes, meloen, bananen, appels, drinken, enz...voor de groep, je kunt namelijk alle zomermaanden gratis volleyballen drie keer in de week in het Oosterpark, elke keer wanneer er een parkvolleybal dag is mag je gratis meedoen!

Bij regen gaat het parkvolleybal niet door in het Oosterpark.
We werken met een WhatsApp groep zodat iedereen weet of parkvolleybal die dag doorgaat!

Meer info: https://vrijspel.wixsite.com/volleybal/parkvolleybal
Email: parkvolleybal@gmail.com