Activiteit

Afval: Trash To Treasure

zondag 10 juni 2018   |   14:30 - 15:30 uur   |   Jungle Amsterdam

Ik werd gevraagd om een decor en kostuums van afval te te maken met de kids van de OBA de Dapperschool voor de circus- theatervoorstelling Afval: Trash to Treasure, met Circuswerkplaats Boost in de Jungle Amsterdam (voorheen Muiderpoort theater). Een voorstelling over Plastic Soup, afval, rotzooi en rommel, recycling en hergebruik. Een belangrijk thema, want iedere seconde komt er 400 kilo plastic troep bij in de oceaan. Er is al een hoeveelheid ter grootte van geheel America dat in de oceaan ronddrijft.

Circusvoorstelling

Een circusvoorstelling door leerlingen van Circuswerkplaats Boost en decor en kostuums gemaakt door de kids van OBA de Dapperschool is het uiteindelijke resultaat.Over de eindeloze productie van afval, de chaos en de verstikking die dit teweeg brengt en het hergebruiken van afval door het waarde te geven gaat deze voorstelling.

Verpakkingen, plastic in de rivieren en de oceaan

De voorstelling is gratis bij te wonen op zondag 10 juni 2018 om 14.30 en 16.30 uur. Graag vooraf reserveren i.v.m. de beperkte capaciteit van het Theater de Jungle Amsterdam.

Regie: Marieke de Bruin

Decor: Robert Pennekamp en kinderen van de OBA de Dapperschool

Productie: Jungle Amsterdam in samenwerking met Circuswerkplaats Boost

Mede mogelijk gemaakt door Gemeente Amsterdam

kosten gratis