Activiteit

The Three Degrees / Q-factory amsterdam

vrijdag 18 september 2020 , 19:00 - 22:00 uur

Prachtige glitterjurken, soulvolle stemmen en fenomenale live-shows;The Three Degrees natuurlijk! Met hun onbetwiste schoonheid, vocale hoogstandjes en wervelende choreografie staan de drie souldiva’s op vrijdag 18 september in Q-Factory.

De drie dames in originele bezetting touren onophoudelijk al meer dan 30 jaar lang en nog steeds zetten ze prachtige live-shows neer. De naam The Three Degrees is onlosmakelijk verbonden met een waslijst aan megahits. Nummers als 'Dirty Ol' Man', 'When Will I See You Again' en 'Take Good Care of Yourself' veroverden in de jaren '70 de hitlijsten. Maar liefst twaalf singles van The Three Degrees bereikten de Nederlandse Top 40; 'Dirty Ol' Man' stond zelfs drie weken lang op nummer 1.

Helen Scott, het oudste lid van The Three Degrees, is enthousiast over de komst naar Nederland. ‘Nederland is een van onze meest favoriete plekken ter wereld. Jullie Nederlanders hebben ons altijd gesteund en ‘Dirty Ol’ Man’ was hier als eerst een hit. Dit is voor ons een manier om onze fans te bedanken’.

Dr Justice & The Smooth Operators maakt een unieke mix van funk, disco, rock, electro en pop. Op deze avond verzorgen ze het voorprogramma van The Three Degrees. De missie van deze sexy discofunk bende is de aarde van de ondergang te redden met groovy moshpits en dansbare tracks. Klaar voor een feestje?


*Er zijn voor deze show alleen staanplaatsen beschikbaar.

Locatie
Q-Factory Amsterdam
Kosten toelichting
€35,- incl. €4,- service- en betalingskosten
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Illustration
 
Deel dit: