Activiteit

Sandra van Nieuwland / Q-Factory amsterdam

vrijdag 30 oktober 2020   |   19:30 - 23:00 uur   |   Q-Factory Amsterdam

Sandra van Nieuwland verkreeg nationale bekendheid in 2012 door haar deelname aan het televisieprogramma The Voice of Holland. Ze scoorde grote hits met onder andere 'More' en 'Keep Your Head Up'. Vrij snel na haar succes in The Voice verscheen het debuutalbum ‘And More’, dat 7 weken op nummer 1 in de Album Top 100 stond en een platina status bereikte.

Na uitbrengen van nog twee albums, het winnen van een Edison en een periode van rust kwam Sandra terug met het album 'Human Alien', een sterke popplaat met persoonlijke nummers over wat identiteit is, wat echt is en wat niet, de illusies van het leven. Er volgde een theatertour met 25 shows door het hele land. Nu is Sandra klaar om terug te keren naar de Nederlandse poppodia, dit ter ere van haar nieuwe single 'Little One', een klein en gevoelig nummer. Net als op haar laatste album is dit nummer persoonlijk en heeft het een moderne elektronische feel

Onder de naam 'Human Alien and More' spelen Sandra en haar band materiaal van haar meest recente album, eerder werk en wellicht zelfs nieuwe, nog niet opgenomen nummers. Op 30 oktober wordt de clubtour afgetrapt in Q-Factory!

Kosten toelichting
Tickets kosten €21,- incl. €2,74 service- en betalingskosten.
Datum  vr 30 oktober 2020