Activiteit

Cursus acteren voor volwassenen

elke Maandag   |   20:00 - 22:00 uur   |   Tugela85

Een negendelige cursus over de basis van acteren 

De thema’s uit de basiscursus zijn: personage, tekst, verbeelding, noodzaak, acties, mis en scène, energie, clichés en loslaten. Elke les zal één van deze thema’s worden behandeld en verder uitgediept aan de hand van verschillende speloefeningen. 

Voorop staat spelplezier, vrijheid en eigen inbreng. Je brengt dat wat je geleerd hebt meteen in praktijk, zodat je snel vertrouwd kan raken met de technieken en deze op natuurlijke wijze mee kan nemen naar je volgende toneelervaringen.

De cursus bestaat uit 9 lessen en biedt genoeg ruimte om echt in te zoomen op de onderwerpen. De cursus is geschikt voor de net beginnende speler tot de speler met enige ervaring. Er hoeft weinig tot geen tekst geleerd te worden ter voorbereiding op de lessen. Als je al eerder hebt meegedaan aan de basis cursus wordt je deze cursus uitgedaagd om complexere scènes te maken en meer tekst te leren. De cursus wordt afgesloten met een toonmiddag (zondag 6 dec) waarbij met alle cursisten samenkomen om elkaar ons werk te laten zien.

Kosten toelichting
zie website
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 18 jaar
Datum ma 26 oktober 2020
Gestart op
ma 28 september 2020
Beëindigd
ma 30 november 2020
Aanmelden
Aanmelding vooraf noodzakelijk
E-mailadres
mail@marikenbijnen.nl