Activiteit

Buitentheater: Verhalen van mijn onzichtbare familie

maandag 12 oktober 2020   |   13:00 - 15:30 uur   |   Jeugdland

De scholen zijn pas net weer begonnen en we kunnen nu al niet wachten tot de herfstvakantie. Waarom? Dan vertellen Saida, Soufiane, Melissa, Arif, Adrian, Cheraynio, Anwar en Li-Nayah nog eens hun spannende familieverhalen op het herfstkleurige terrein van Jeugdland.

Waar halen zij die spannende verhalen toch vandaan? Studio 52nd vroeg de acht kinderen uit Amsterdam Oost om op zoek te gaan naar hun onvertelde familieverhalen. Familieleden die ver weg wonen, raadselachtig werk doen en veel reizen. Die waar je héél weinig over weet en waar je ouders altijd geheimzinnig over spreken.

De kinderen kregen afgelopen zomer bij Mezrab een stoomcursus in de eeuwenoude kunst van het verhalenvertellen. Samen met Mezrab’s professionele storytellers haalden ze dit onbekende familielid uit nevelige mysteries en duistere geheimen in de spotlight.

De kinderen vormen op maandag 12 oktober met hun storytellers een verhalenroute op natuurspeelterrein Jeugdland. Daarna volgt een workshop storytelling voor kinderen van 9+. Benieuwd naar hun verborgen familieleden? Reserveer dan voor 5 oktober.

Aanmelden via: www.studio52nd.nl/reserveren 


Maandag 12 oktober | Jeugdland,  Valentijnkade 131
Aanvang voorstelling: 12:30 | Workshop: 14:00 – 15:30

Kosten
Gratis
Kosten toelichting
De voorstelling is voor alle leeftijden maar de workshop storytelling is 9+
Datum ma 12 oktober 2020
Aanmelden
Aanmelding vooraf noodzakelijk