Activiteit

Eet de Regenboog

donderdag 24 juni 2021   |   15:00 - 16:15 uur   |   Badhuis Atelier

Eet de Regenboog

Let op
Corona Safe werkwijze en preventie op maat. 
Onze activiteiten zijn in overeenstemming met de huidige maatregelen en voorwaarden volgens RIVM. Als de situatie rond corona ons niet toestaat de activiteit volgens plan uit te voeren dan wordt het op een vervangingsdatum uitgevoerd in de originele of een aangepaste vorm.

Kinderen leren gezond én lekker koken, de heerlijkste gerechten, hapjes en smoothies maken van groenten met alle kleuren van de regenboog!

Het is leuk om samen met kinderen met kleuren in de voeding te spelen. Deze activiteiten zijn bovendien gunstig voor de gezondheid en voor een gezonde levensstijl. Kinderen kunnen aan de slag gaan met experimenteren en nieuwe variaties en combinaties met kleuren en vitaminen zoals de kleuren van onze regenboog.

Het doel is om kinderen te leren creatief te zijn en op creatieve wijze gezonde eetgewoonten te ontwikkelen. Welke belangrijke rol heeft kleur in het eten en hoe werkt dat? Elke maand bepaalt één kleur van de regenboog welke ingrediënten we gebruiken. Verschillende workshops waar kinderen in de praktijk aan de slag gaan met participatie van actieve ouders. 
 

Kosten
Gratis
Leeftijd
Vanaf 4 t/m 12 jaar
Aanmelden
Aanmelding vooraf noodzakelijk