Activiteit

b

maandag 18 oktober 2021 , 10:30 - 14:00 uur
Illustration

Op maandag 18 oktober organiseert Fit in Oost in samenwerking met sportleiders de beweegdag. Ontdek op een veilige manier tijdens de verschillende beweegworkshops welk sportaanbod bij u past. Daarnaast kunt u meedoen met een fit test, meer leren over gezonde voeding en helpen wij u de weg naar beweegaanbod in uw eigen wijk te vinden. 

Heeft u interesse om zelf andere buurtbewoners te begeleiden bij beweegactiviteiten? Wellicht is de cursus 'Buurtsportleider volwassenen en senioren' dan wel iets voor u! Tijdens de beweegdag geven we u meer informatie over de cursus en kunt u zich eventueel gelijk aanmelden om deel te nemen. 

Programma: De beweegactiviteiten binnen het programma zijn nog onder voorbehoud, maar u kunt onder andere denken aan bewegen op muziek, thai chi, gymnastiek, tafeltennis en moderne dans. 

Aanmelden: t/m 14 oktober via info@fitinoost.nl onder vermelding van uw naam en telefoonnummer of via sportmakelaar Marleen van den Heuvel door te bellen naar 06 - 30 16 11 99. 

Meer informatie: Neem contact op met de beweegcoach uit Oost, Lara de Jong, door te bellen naar 06 - 39 43 54 72. 

Belangrijk: Het leefstijlnetwerk werkt met de door het RIVM opgestelde maatregelen voor een veilige omgeving. Denk aan voldoende beweegruimte, aanwezigheid van desinfectiemateriaal en een maximaal aantal deelnemers per activiteit. Ook verzoeken wij u om thuis om te kleden en te douchen om drukte in de kleedkamers te vermijden. Let op: U moet bij aankomst in de corona check app kunnen aantonen dat u gevaccineerd bent, corona heeft gehad of een recente negatieve testuitslag heeft.

Heeft u coronaklachten zoals hoesten, verkoudheid en koorts, dan verzoeken wij u vriendelijk om thuis te blijven. 

Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 18 jaar
Documenten

Deel dit: