Activiteit

Jungle vrouwenochtend thema: Autisme en ADHD

donderdag 14 oktober 2021 , 9:00 - 11:00 uur
Illustration

VROUWENOCHTEND over Autisme en ADHD
donderdag, 14 oktober, 2021
09:00-11:00u

Gratis

Autisme en ADHD, hoe moeilijk is de diagnose?

Soms worden ouders overvallen door wanhoop als hun kinderen uitzonderlijk gedrag vertonen. Hoe ga je er mee om, wat moet je doen. Vooral verschijnselen als ‘’autisme’’ en ‘’ADHD’’ zijn moeilijk te bevatten. Wat als je je schaamt over het gedrag van je kind, of juist niet wil dat je kind medicijnen slikt. Hoe ga je er mee om en wat voor consequenties heeft het voor de opvoeding van je kind? In deze bijeenkomst kijken we naar de achtergrond van mentale diagnoses. Hoe kijkt men in de Westerse samenleving naar autisme en ADHD, wat zijn ervaringen van ouders, waar kun je hulp krijgen en zijn er ook culturele verschillen? 
Deze bijeenkomst wordt geleid door Mariska Stevens, zij bezit een vakspecialisatie medische sociologie en doceert psychologie aan Donghua University in Shanghai. 

Samenkomst voor vrouwen uit Oost. Elke donderdagochtend ben je welkom in de Jungle, om andere vrouwen te ontmoeten, samen ervaringen en kennis te delen en samen koffie/thee te drinken en te eten. Regelmatig zijn er workshops.

nb.: voor alle vrouwen uit Oost

Kosten
Gratis
Deel dit: