Activiteit

Dansmix 50+ in het Flevopark

Op woensdag , 10:00 - 11:00 uur
Illustration

Een zomer vol dans voor iedereen vanaf 50 jaar 

Dance Connects Community begint haar zomerprogramma op maandag 30 mei met een week vol gratis kennismakingslessen. Moderne Dans en Dansmix voor iedereen vanaf 50 jaar, binnen en buiten, waarin beweging, dans en verbinding centraal staan. 

Het zijn lessen waarin diverse dansstijlen en muziekstijlen voorbij komen en worden uitgediept. In de moderne danslessen is er veel aandacht voor expressie en improvisatie, in de dansmix lessen is er veel aandacht voor choreografieën en conditie opbouwen. 

Een zomer vol dans is wat Dance Connects biedt. Voor iedereen die niet op vakantie gaat of kan, voor iedereen die ook tijdens de zomermaanden lekker in beweging wil blijven en voor iedereen die mensen van gelijke leeftijd wil ontmoeten op een ontspannen en actieve manier. 

Kennismakingsweek 
In de week van 30 mei t/m 3 juni zijn er door de hele stad gratis kennismakingslessen te volgen. Op 14 locaties in Amsterdam en Amstelveen komen mensen bij elkaar om te dansen en te kijken of dans een manier voor hen is om in beweging te zijn en blijven. De kennismakingsweek heeft een heel open karakter, juist om mensen die benieuwd zijn naar dans, maar de stap nog niet hebben durven zetten, de mogelijkheid te bieden eens te komen proeven.  

OOST
BUITEN / DANSMIX 50+
Flevopark
Ontmoetingsplek: Speeltuin Flevopark, Flevopark 15
Woensdag 10.00 - 11.00 uur
Gratis kennismakingsles woensdag 1 juni

BUITEN / MODERNE DANS 60+
Park Frankendael
Ontmoetingsplek: Ingang naast Huize Frankendael, Middenweg 72
Vrijdag 14.30 - 15.30 uur
Gratis kennismakingsles vrijdag 3 juni

Speciale zomertarieven 
5 - lessenkaart  
€10 (Stadspas groene stip) 
€35 (Stadspas blauwe ruit)  
€40 (regulier) 

10 - lessenkaart  
€15 (Stadspas groene stip)  
€65 (Stadspas blauwe ruit)  
€75 (regulier)  

Lessen zijn gratis voor iedereen op of onder bijstandsniveau. 
Proefles is gratis en later instromen kan altijd. 

Informatie en reserveren: www.danceconnects.nl  / info@danceconnects.nl / 020-2611058 

——————————  

Noot aan de redactie: Dance Connects Community wordt mede mogelijk gemaakt door o.a. Gemeente Amsterdam. We willen zo veel mogelijk mensen in Amsterdam e.o. bereiken en zouden het daarom heel fijn vinden als u een bericht plaatst in krant, nieuwsbrief, op website en/of sociale media. Meer informatie over Stichting Dance Connects kunt u vinden op www.danceconnects.nl. Beeldmateriaal is rechtenvrij beschikbaar in de vorm van professionele fotografie (door fotograaf Kim Doeleman. Haar naam graag vermelden bij publicatie). Neem voor vragen en het bespreken van mogelijkheden m.b.t. pr en publicaties contact op met Marieke Josselet / marieke@danceconnects.nl 

Locatie
Flevopark 15. Ontmoetingsplek: speeltuin Flevopark
Kosten toelichting
Zie website
omschrijving doelgroep Iedereen van 50+ die van dansen houdt.

Gestart op wo 1 juni 2022. Beëindigd vr 19 augustus 2022

Deel dit: