Activiteit

MODERNE DANS 60+

Op woensdag , 14:30 - 15:30 uur
Illustration

Moderne dans is een dansvorm waarbij expressie centraal staat. Je gebruikt je lichaam om emoties, muziek, beelden, thema’s of ideeën uit te drukken. Het is een dansvorm waarin veel ruimte is voor persoonlijke stijl en invulling.

Een moderne dansles bij Dance Connects is een gevarieerde les, waarin je lekker actief bezig bent en bovendien je creativiteit en fantasie aanspreekt. Het is een les die voor iedereen geschikt is, ongeacht ervaring of conditie.
In lessen van 60 minuten wordt er gewerkt aan houding, ademhaling, coördinatie, balans, muzikaliteit, techniek en het ontwikkelen van persoonlijk bewegingsmateriaal. De moderne danslessen worden gegeven door ervaren docenten die professionele lesmethoden afstemmen op jouw niveau.

​Wij vinden het erg belangrijk dat iedereen zich bij ons thuis voelt. Daarom is er persoonlijke aandacht voor elke deelnemer ongeacht niveau en is er een maximaal aantal deelnemers per groep.

MEEDOEN?
Meld je aan voor een gratis proefles of schrijf je als nieuwe deelnemer direct in voor de les via: https://danceconnects.nl/proeflesformulier/

Locatie
de Meevaart
Kosten toelichting
5 – lessenkaart €0 (Bijstand) €17,50 (Stadspas groene stip) €50 (Stadspas blauwe ruit) €65 (Regulier)
omschrijving doelgroep Voor iedereen van 60 jaar en ouder die van dansen houdt!

Gestart op wo 7 september 2022. Beëindigd vr 16 december 2022
Illustration
Fotografie: Kim Doeleman
Documenten

Deel dit: