Activiteit

Kannie zonder Money

maandag 19 juni 2023 , 19:00 - 21:00 uur
Illustration

Negen jonge inwoners van Amsterdam Oost schrijven hun eigen toneelstuk over het hebben van geld en spullen, of juist niet

'Ik MOET ze hebben, de Playstation 5 en de iPhone 14. Als ik die dan heb, ga ik met mijn nieuwe sneakers shinen in de shopping mall. Moet je ze zien kijken dan. Ik ben de beste, de knapste, de mooiste!' 

Nieuwe spullen geven je een blij gevoel. In elk geval voor even. Maar waar haal je het geld vandaan? Hoever ga je om de mooiste spulletjes te verzamelen? En als geld gelukkig maakt, waarom geven we het dan zo snel uit? Is nieuwe spullen kopen niet de makkelijkste manier om heel snel arm te worden? En moeten we eigenlijk nog wel nieuwe spullen willen, nu er een plasticsoep in de zee drijft? 

Negen kinderen uit Amsterdam Oost dachten na over thema's als ongelijkheid, hoeveel geld je nodig hebt en de waarde van spullen. Onder professionele begeleiding schreven zij hier ieder een sprankelend en boeiend toneelstuk over. 

Wil je met eigen ogen zien hoe onze kostbare schrijftalenten denken over thema's als materialisme en bezit, reserveer dan snel je kaartje. 

Locatie
Productiehuis Nowhere
Kosten
Gratis
Kosten toelichting
Maak kans op gratis kaarten: https://forms.monday.com/forms/15bdb31653aac46eda413c10f3c4bb1b?r=use1
omschrijving doelgroep 
Iedereen die geniet van de fantasie van tienjarige kinderen!
Deel dit: