Activiteit

NATARAJ Amsterdam

zaterdag 13 april 2024 , 20:00 - 0:00 uur
Illustration

 

Nataraj Amsterdam

13-4-24

Van: 20.00u

Tot: 00.00u

Nataraj is het feest voor de vrije geest. Iedereen is welkom, of je nou met vrienden komt of helemaal in je uppie. De sfeer is open en nieuwe vrienden zijn zo gemaakt. Maar niets moet. Je kan ook lekker de hele avond met je ogen dicht genieten van de muziek.

We dansen op blote voeten en vinden dit juist heel normaal. We doen niet aan regels behalve dat je de vrijheid van een ander respecteert. Eigenlijk gaat dat altijd goed. De avond opent meestal met een inspirerende spreker, een concert of een leuke workshop.

De dj's draaien een eigentijdse mix van onbekende maar heerlijk dansbare tracks. Van diepe trance via vrolijke wereldmuziek naar uplifting house en dit alles met af en toe een vleugje disco.


KLEIN MAAR FIJN!
In Amsterdam is de Jungle al jaren onze dans-oase. Gewoon een avond heerlijk dansen en leuke mensen ontmoeten. En hoe simpel dit ook klinkt....de afgelopen jaren waren alle avonden vol. Het heeft dus zin om op tijd je kaartje te kopen en te komen genieten van deze editie voor maximaal 160 dans-gelukkigen.


Entree 17,50 euro | met dj's ★ IRADI ★ SHANTO ★ vanaf 20u tot 00u De Jungle, Tweede van Swindenstraat 26, 1093 VS Amsterdam


Als het niet uitverkocht is kan je aan de deur betalen, contant en gepast!

 

 Locatie informatie Tweede van Swindenstraat 26:

- Geen drempels

 Openbaar vervoer: 

- Tram 19 halte Eerste van Swindenstraat, 
- Tram 1 en 3 halte Dapperstraat ca.2 minuten lopen
- Bus 37 en 41 halte Dapperstraat
- Bus 245 (nachtbus) halte Dapperstraat
- Lopen vanaf het Muiderpoortstation: ca. 5 minuten

 

 

Kosten toelichting
Entree 17,50 euro | Als het niet uitverkocht is kan je aan de deur betalen, contant en gepast!
Deel dit: