Activiteit

Zanggroepen Muziekschool Amsterdam in concert

donderdag 27 juni 2024 , 18:30 - 23:00 uur
Illustration

Zanggroepen Muziekschool Amsterdam in concert: meerstemmig vocaal Pop-Americanamen zingen ze de mooiste liedjes anno nu. Hun stijl is eigenwijs en origineel.

Vocalista’s is een zanggroepje van 8 eigenwijze meiden van 16. Ze zingen aparte popstukken, en weten je in te pakken met hun prachtig gebalanceerd maar uitgesproken geluid.

Vocalirious is een gemengd pop koortje van jong volwassenen met een bijzonder mooi emotioneel geluid. Ze vermijden de gebaande paden en zoeken het in old school songs; en mash up’s Hun kracht ligt in het detail. Een fijn uitgebalanceerd popkoortje met net dat beetje exrtra.

Vocal Freedom is een getalenteerd groepje eigenwijze studenten die altijd de lat hoger weten leggen. Ze zijn al 10 jaar samen en ze specialiseren zich in aparte pop stukken, a capella zang en mash up’s. De stukken worden speciaal voor hen gearrangeerd. Diversiteit is hun sleutelwoord. 11 meiden die met hun inzet het getal overstijgen en weten te overtuigen met hun bijzondere samenzang en sound.

Piano begeleiding: Thijs Cuppen - zangdocente/ dirigente : Carmen Gomes

 Locatie informatie Tweede van Swindenstraat 26:

- Geen drempels

 Openbaar vervoer: 

- Tram 19 halte Eerste van Swindenstraat, 
- Tram 1 en 3 halte Dapperstraat ca.2 minuten lopen
- Bus 37 en 41 halte Dapperstraat
- Bus 245 (nachtbus) halte Dapperstraat
- Lopen vanaf het Muiderpoortstation: ca. 5 minuten

 

Locatie
Jungle Amsterdam
Kosten
Gratis
Deel dit: