Vacature/hulpvraag

Vrijwilligers gezocht voor The Stranger Next Door 3, 4 en 5 nov.

Geplaatst op 17 oktober 2016, 14:55 uur

Van 3 t/m 5 november staat de Transvaalbuurt in het teken van The Stranger Next Door, een kunstroute met meer dan 20 videokunstwerken verspreid door de hele buurt. Het wordt een groots evenement met (hopelijk) vele bezoekers van binnen en buiten de buurt. Om alles in goede banen te leiden hebben we nog een aantal vrijwilligers nodig. Het zou fanatisch zijn als jij, als enthousiaste Transvaalbewoner, ons een paar uurtjes kunt helpen. Je maakt dan gelijk deel uit van dit mooie evenement.

Wij zoeken vrijwilligers voor drie onderdelen:
1) Het bemannen van het informatiecentrum aan het Steve Bikoplein. Op 3 t/m 5 november staan steeds 2 personen achter de informatiebalie. De avond is opgedeeld in twee shifts: van 16 uur tot 19.30 uur en van 19.30 uur tot 23 uur.
2) Gastheer / -dame bij een van de kunstwerken op 3 t/m 5 november. Dit wordt ook in shifts verdeeld, zodat er voldoende afwisseling is.
3) Ondersteuning bij het opbouwen (2 en 3 november) en afbouwen (6 november). Helpen bij de aankleding van de locaties voorafgaand aan het evenement en het opruimen erna.

Interesse? Stuur een mailtje naar laura@museumzondermuren.com.

Wij komen graag met jou in contact!

 

Ingangsdatum
voor- en achteraf en op 3, 4 en 5 november tijdens de route!
Beloning
Vrijwilligersfeest, leuke ervaring bij een multidisciplinair project.
Illustration
 
Deel dit: