Activiteit

Plus-Programma voor vrouwen die aan het werk willen

maandag 7 november 2016 , 9:30 - 12:30 uur

Volgende week start het PLUS- Programma voor vrouwen die weer aan het werk willen. Er zijn nog 3 plekken vrij!

Super kans voor professionals die een nieuwe baan zoeken of toe zijn aan een carrière switch. Met een kleine groep vrouwen starten w e volgende week een trainingsprogramma door top trainsters & mentoren. We gaan intensief aan de slag met kwaliteiten, passie, zichtbaarheid, netwerken en het creëren van nieuwe kansen. Je krijgt toptrainingen en een zakelijke professional als mentor die jou persoonlijk door het hele programma loodst.

Voor meer uitleg over het gehele programma en de trainingen mail of neem even telefonisch contact op, of mail ons.
Opgeven kan door te mailen naar: arine@netwerkpro.org

Weet je nog iemand die een steuntje in de rug kan gebruiken om aan het werk te komen. Aarzel niet en laat haar contact opnemen met ons. We starten volgende week maandagochtend (09.30 - 12.30)

Doelgroep
Alleen voor vrouwen
Omschrijving doelgroep 
Ben jij die vrouw tussen de 38 en 51 jaar die meer van haar kwali- teiten wil laten zien? Ben jij toe aan een carrière switch en zoek je een baan die écht bij je past? Wil je via netwerken deze baan krijgen? En wil je onderzoeken wat voor jou de juiste balans is tussen privé en werk? Dan is dit programma iets voor jou. Samen met andere vrouwen, professionele trainers en mentoren gaan we aan de slag om het beste uit jou te halen! In drie maanden tijd klaar voor jouw hernieuwde start op de arbeidsmarkt!
Deel dit: