Activiteit

Voel je goed in Transvaal festival!

zaterdag 8 september 2018 , 13:30 - 17:00 uur

Zet het in je agenda! Zaterdag 8 september organiseren we voor jouw gezin een KEI gezellige dag! Kom je ook? Als je komt, krijg je een reiskaart en kun je langs verschillende gezonde plekken reizen om te ontdekken waar jij je beter bij voelt. Laat je verassen en inspireren! Als je reiskaart vol is kun je een ''gezondere mini Mars'' ophalen.

------------------------------------------

Een avontuurlijke ‘roadtrip’ langs de hotspots van Transvaal met muziek, dans, sport en spel, workshops, picknickplekken, heerlijke hapjes en drinken, budgettips en informatie over buurtactiviteiten.

Veelzijdig buurtevenement voor gezonde leefstijl- en budgettips, sport- en spelleiders in actie en waar je je ideeën voor de buurt kunt delen.
Er is van alles te doen en te beleven op het Krugerplein!

Haal je reiskaart bij de incheckbalie en verzamel stempels bij verschillende activiteiten. Lever je volle kaart met slagzin in en maak kans op een mooie prijs.

Goed idee voor de Transvaalbuurt?
Loop langs bij de ideeënbakfiets van Oost en bespreek je idee met de gebiedsmakelaar.

Sport en spel voor jong en oud!
Bij de sport- en spelleiders kun je verschillende sporten en beweegspellen doen en uitproberen. Ook krijg je informatie over waar je kunt sporten in de buurt. En doe je mee aan de bekende Ren je Rot-quiz?!

Lekkere en gezonde recepten delen?
Dat kan bij de actieve workshops bij KinderResto van Harte, Keet Smakelijk, Moneyschool en de Ambassadeurs Zo blijven wij gezond in Oost! Opeten doe je in het muziekcafé. Daarna wel meehelpen met afwassen en het afval scheiden!

Levensgroot bordspel spelen?
Speel mee met het nieuwe bordspel (op levensgroot formaat) voor ouder en kind over gezonde leefstijl, ontwikkeld door Trias Pedagogica.

En laat je verrassen door nog veel meer!

-----------------------------

Locatie
Krugerplein
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Illustration
 
Deel dit: