Activiteit

Dappercup

zo 14 apr 2019 - zo 14 apr 2019 , 10:30 - 16:00 uur

Zondag 14 april is  er weer de Dappercup: een voetbaltoernooi georganiseerd door jongeren uit Oost. Maak een team en schrijf je in vóór zondag 7 april. Of kom gezellig kijken op de dag zelf.

Het voetbaltoernooi vindt plaats op het Dapperplein. In 2017 werd  de Dappercup voor het eerst georganiseerd voor alle  bewoners van de Dapperbuurt. Het buurtevenement is toegankelijk voor jong en oud. Er zijn DJ’s en acts aanwezig voor een echte festivalsfeer.

Gemengde teams
Het voetbaltoernooi zelf is voor kinderen tussen 10 en 14 jaar. Iedere buurtbewoner, ondernemer, maatschappelijk werker, leraar, lerares of andere maatschappelijk betrokkene uit de buurt mag een team samenstellen van zes spelers. Bij voorkeur kinderen van gemengde leeftijden en minimaal 1 meisje.

Het toernooi start om 10:30 met de teams van 10 tot 12 jaar. Om 13:45 uur volgen gemengde teams van 10-14 jaar.

Buurtinitiatieven
Tijdens de Dappercup is er muziek, jonge kinderen kunnen zich vermaken op een springkussen en buurtinitiatieven presenteren zich.

Opgeven?
Meedoen met het toernooi?  Stuur de naam van het team, van de aanvoerder én de namen en leeftijden van de spelers naar: bmhassani@dynamo-amsterdam.nl.

Locatie
Het Dapperplein
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Leeftijd
Vanaf 10 t/m 14 jaar
Illustration
 
Deel dit: