Activiteit

Buurman en Buurvrouw

zaterdag 11 mei 2019 , 14:00 - 17:00 uur

Weet je, klussen is echt niet zo moeilijk. Het lijkt misschien wel zo als niemand jou ooit even op gang geholpen heeft (bijvoorbeeld omdat je een vrouw bent, want dan zul je dat 'toch vast niet kunnen', lang leven een leven lang afhankelijkheid). Daar gaan we wat aan doen! Op 11 mei 2-5 uur ben jij (man of vrouw of allebei of allebei niet) welkom in het atelier van Rosa Sijben op tugelaweg 85 en legt ze je heel rustig de basis van de basis uit. Rosa is geen klus-expert maar heeft als kunstenaar wel veel klus-ervaring en vooral heeft ze een bak geduld. Je mag dan ook de aller domste vragen stellen zonder dat er om gegrijnsd wordt. 


In deze eerste 'Buurman en Buurvrouw' bekijken en proberen we verschillende soorten boormachines, pluggen en schroeven. Je gaat weg met het zelfvertrouwen dat je zelfstandig een plankje kunt ophangen in huis en bovendien weet je waar je de informatie kunt vinden om zelf verder te leren. Kom die inspiratie halen om in jezelf te gaan geloven als klusser, plus bonustips over hoe je voortaan kunt zorgen dat jou de boormachine niet meer uit handen genomen wordt door iemand die het beter denkt te kunnen. 


Als je geinteresseerd bent vergeet je dan niet in te schrijven via programma@tugela85.nl want vol is vol! Dan kan jij op 12 mei (moederdag) voor je moeder een plankje ophangen, of haar helpen het zelf te doen. Of nog beter: neem haar mee op de 11de. Nou gezellig, zie jullie dan he?

Locatie
https://www.tugela85.nl/ontmoetingsplek/1026/tugela85
Kosten toelichting
Gesuggereerde donatie: 5 euro
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 18 jaar
Illustration
 
Deel dit: