Activiteit

DJ Workshop voor jongeren

Op woensdag , 15:30 - 17:30 uur

BUURTSALON: DJ Workshop voor jongeren tot 16 jaar

Wil jij graag leren dj’en? Op woensdag 2,9 en 16 Oktober kun je in de Buurtsalon meedoen aan een DJ Workshop voor jongeren. Onder begeleiding van DJ Gay-Lo loop je stap voor stap de basistechnieken van het dj’en door. Met behulp van een midi controller, een laptop en DJ-software combineer je je meest favoriete tracks tot een echte DJ-set. We gebruiken daarvoor de Native Instruments Traktor Kontrol S2 MK3 en het softwareprogramma Traktor. Samen met andere jongeren deel je de leukste muziek en kun je straks thuis en op school ook een feestje bouwen!

De deelnemers hoeven geen ervaring met dj’en te hebben om mee te kunnen doen. Het is leuk als de deelnemers zelf een usb stickje meenemen met ongeveer 10 van hun favoriete liedjes.

In het eerste uur worden de basistechnieken van het dj’en uitgelegd en in het tweede uur kunnen de deelnemers onder begeleiding zelf oefenen.

//ENTREE
Gratis entree, maar wees er snel bij want er zijn maar 15 plaatsen beschikbaar! Mail naar mijnritueel@wereldculturen.nl om een plekje te verzekeren!

Locatie
Eerste van Swindenstraat 469
Kosten
Gratis
Leeftijd
Vanaf 16 jaar
start / einde
Gestart op wo 2 oktober 2019. Beƫindigd wo 16 oktober 2019
Illustration
 
Deel dit: