Activiteit

Workshop en Buurtborrel

zaterdag 30 november 2019 , 16:00 - 20:00 uur

In het kort over 30 November:
16:00-19:00 Workshop: "Rituele Spullen Ontbinding" gegeven door kunstenaar Domenique Himmelsbach de Vries
19:00-20:00 Buurtborrel, met gratis drankjes en hapjes en LIVE muziek


Zie onder voor meer informatie.


We beginnen het programma met een workshop gegeven door kunstenaar Domenique Himmelsbach de Vries, autonoom kunstenaar en social designer.
De Vries creëert interventies om te breken met maatschappelijk toeschouwerschap. Hij bevraagt de conventionele benadering van sociale vraagstukken. Op een vaak speelse manier komt hij in contact met mensen buiten zijn netwerk. Met een vleugje luchtigheid brengt

zijn werk de dialoog op gang tussen personen met andere overtuigingen, waarden en achtergronden.
https://www.himmelsbach.nl

 

Één van zijn projecten is bijvoorbeeld "Een Papieren Monument" (voor de Papierlozen) waarin hij  een groep van 15 kunstenaars verzamelde die portretten van 60 Nederlandse papierloze vluchtelingen in hout graveerden. Deze portretten zijn toen onder andere ook in veel publieke ruimtes geplaatst. 

 

Op 30 November van 16:00-19:00 nodigen wij jou uit om deel te nemen aan de workshop: Rituele Spullen ontbinding


Afscheid van emotioneel beladen spullen
Heb je spullen die je door emotionele binding niet weg kan doen, maar die geen positieve functie in je leven innemen? Doe mee aan Domenique Himmelsbach de vries zijn rituele spullen ontbinding workshop. 

 

Boeken die hebt en die je altijd nog een keer moet lezen, spullen van je ex die ie nooit heeft opgehaald, de as van je oma, kunstwerken die nooit af zijn gemaakt. Het zijn allemaal to do’s die extra ruis in ons leven vormen. Domenique helpt je ritueel afstand te doen.

In deze workshop verwerken we je objecten in een cementen beeld en nemen we afscheid door middel van een waardige uitvaart. 

 

Vervolgens is er de buurtborrel van 19:00-20:00 met LIVE muziek.
De muziek zal verzorgd worden door een muzikaal trio onder leiding van Lorand Sarna, met een gitarist uit Brazilie en een bassist uit Argentinië. Ze spelen originals en braziliaanse jazz. 

 

 

Locatie
Eerste van Swindenstraat 469
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Deel dit: