Activiteit

Sounds From the East + 10 jaar Tugela85

vrijdag 28 februari 2020 , 18:30 - 23:30 uur

Beste vrienden van Tugela85,

Na het succes van de vorige edities, is er op 28 februari 2020 weer een groot feest waar jullie allen van harte welkom zijn!

Tugela85 is alweer 10 mooie jaren een huis voor kunstenaars en liefde voor de kunst en dat gaan we vieren. Ook dit jaar worden voor de 3e editie Sounds from the East de kunstenaars en cultureel ondernemers van Tugela85 gekoppeld aan gevestigde en opkomende muziekanten uit Oost. Zij zullen op verschillende plekken in Tugela 85 het eindresultaat van hun samenwerking laten zien aan het publiek. Het belooft weer een te gekke avond te worden!

Vanaf 18:30 gaan de deuren open en om 19:00 gaan we van start met de eerste route langs alle ateliers door het hele gebouw .

Het mag een groots spektakel worden vol spanning en sensatie, een reis van Jazz naar Klassiek, beeldende kunst, woordkunst en bovenal veel muziek! Zorg dat je er snel bij bent en reserveer je kaartjes zodra het kan!

Zoals James Brown zei: ‘The one thing that can solve most of our problems is dancing! So dont forget to bring your dancing shoe’s, want aan het eind van de avond dansen we samen door op de beats van DJ Nagla. Houd bij binnenkomt nog wat ruimte over in uw buik, want er zijn genoeg hapjes en drankjes te genieten, gemaakt door de koks uit de buurt!

Sounds from the East is een initatief van Janine Toussaint en Diane Elshout (Moving Arts Project)

Deze editie worden ze ondersteund door Aretha-Pam Anpong

Prijs: 5 euro per route
Kaarten: mail naar reserveren@tugela85.nl
Deuren open: 18:30
Aanvang: 19:00 tot 22:00
DJ Nagla: 22:00 tot 23:30

Locatie
Tugela85
Kosten toelichting
€5,- per route
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Illustration
 
Deel dit: