Activiteit

Het Mysterie van de Grote Mensen (6+) - Dakzonderhuis/STIP

wo 24 nov 2021 - zo 28 nov 2021 , 15:00 - 16:00 uur
Illustration

De dagen worden kouder, de nachten langer, en de winkels staan alweer vol met kruidnoten en andere feestelijke lekkernijen.

Maar voor december intreed, geven we alvast een feestje!

Van 24 t/m 28 november presenteren Dakzonderhuis en Stip Producties de theatervoorstelling Het Mysterie van de Grote Mensen (6+) in Plein Theater!

Voor en na de voorstelling zijn er ook hele leuke bonusactiviteiten te beleven.
 

Het Mysterie van de Grote Mensen – Dakzonderhuis/STIP


De één verzamelt voetbalplaatjes, de ander schelpen. Maar Jo (7) heeft een andere fascinatie: hij verzamelt volwassenen en stopt ze in een schoenendoos. Door ze te begluren probeert hij al hun geheimen te ontrafelen. Wat doen je ouders als jij slaapt? En waar blijven overblijfmoeders na het overblijven?

Jo spiekt dag en nacht door de gaatjes van zijn schoenendoos. Maar zijn volwassenen zijn bepaald geen makkelijke huisdieren. Af en toe ontsnapt er zelfs eentje. Wat in de voorstelling begint met Jo en z’n doos, transformeert tot een illusionistisch schouwspel waarbij volwassenen in alle hoeken verschijnen en verdwijnen... Lukt het Jo om zijn Grote Mensen in toom te houden? Neem het van Paulien Cornelisse maar aan: "Ga deze voorstelling zien, hij is geweldig!"

Locatie
Plein Theater
Kosten toelichting
Volwassene: € 12,50 | Kind (tot 12 jaar) / CJP / Student: €11 | Stadspas groene stip: €4,50 (Prijzen zijn inclusief een consumptie bij de bar)
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Leeftijd
Vanaf 6 jaar
start / einde
Gestart op wo 24 november 2021. Beëindigd zo 28 november 2021
Deel dit: