Activiteit

Vrijwilligerscafé in Oost | 15 mei

maandag 15 mei 2023 , 15:30 - 18:00 uur
Illustration

Bij dit gezellige vrijwilligerscafé maak je kennis met vrijwilligersinitiatieven in Oost, waar je al met een paar uur per week veel kunt betekenen! Want in stadsdeel Oost kun je heel veel leuk en dankbaar vrijwilligerswerk doen!

Deel bijvoorbeeld jouw passie voor taal met nieuwkomers, breng jouw digitale kennis over aan ouderen of help dieren in nood. Drink een kopje koffie met een eenzame buur, steek je handen in de aarde bij een groenproject in je eigen buurt, of help kwetsbare Amsterdammers met financiële regelzaken. Door je in te zetten als vrijwilliger kun je nieuwe mensen ontmoeten, je CV aanvullen, actief inzetten voor een betere wereld of extra werkervaring opdoen – en ook nog een superleuke tijd hebben!

In de Meevaart stellen we zes organisaties die actief zijn in stadsdeel Oost aan je voor. De vrijwilligerscoördinatoren vertellen kort wat voor vrijwilligerswerk je bij hen kunt doen en waarom dat zo ontzettend waardevol is. Wij zorgen voor een hapje, een drankje en een ontspannen sfeer. Van harte welkom!

Ben je erbij?
Meld je aan via de website van de VCA! 

Waar: De Meevaart: Balistraat 48A

Wanneer: maandag 15 mei 16.00 – 18.00 uur (inloop vanaf 15.30 uur)

Voor: iedereen die interesse heeft in vrijwilligerswerk in Oost

Kosten: Gratis (wij trakteren op een drankje en een hapje)

Gastvrouwen: Nettie Sterrenburg en Ida van Koolwijk
Locatie
De Meevaart: Balistraat 48A

Doelgroep
Alle volwassenen
Deel dit: