Activiteit

Fools [open repetitie] - Robin Nimanong

vrijdag 10 november 2023 , 19:00 - 20:00 uur
Illustration

Een open repetitie, waar een nieuw dansonderzoek wordt gedeeld in het kader van Ish Open Podium, ondersteund door Fonds Podiumkunsten. Kom en ontdek de taal van danstheater en dramaturgie! 

Op de The Fool Tarot kaart staat een jonge man op de rand van een klif, zonder enige zorg ter wereld, terwijl hij op weg gaat naar een nieuw avontuur. Hij staart omhoog naar de hemel, schijnbaar onbewust dat hij op het punt staat het onbekende in te springen. 

Danskunstenaar met ICK Artist Space en queer denker Robin Nimanong ontdekt samen met danskunstenaars Nagato Miyake Mugler en Deion Simon de wereld van Fools. Ze gaan de verbinding met wie ze zijn bevragen. Door in en uit traditionele rollen te stappen. Het ontdekken van mannelijke en vrouwelijke synergie. Op weg naar transformatie, zullen ze mystieke, en dwaze antwoorden vinden. Publiek is welkom om deel te nemen aan dit onderzoek door middel van dialoog met een dramaturg en het danscollectief nadat de dansers materiaal zullen presenteren en er in gesprek dieper op in zullen gaan.

Locatie
Plein Theater
Kosten toelichting
€7,50 inclusief drankje
Deel dit: