Activiteit

Marokkaanse Eettafel

donderdag 16 november 2023 , 18:00 - 20:00 uur
Illustration

Plein Theater start een nieuw initiatief, waarbij wij de buurt uitnodigen om met ons aan tafel te gaan! De eettafels worden georganiseerd rondom culturele activiteiten, waarbij we maatschappelijke thema’s aan de kaart stellen. Onze inspiratiebron is de rijke diversiteit van culturen die naast elkaar leven in Amsterdam Oost.

U bent van harte uitgenodigd voor een betoverende Marokkaanse avond, gevuld met heerlijke culinaire hoogstandjes en een schitterende modeshow. Er zal ook een dame aanwezig die u zal voorzien van Henna.

Wees gereed om je onder te dompelen in de rijke cultuur van Marokko terwijl we genieten van een smaakvol diner met authentieke Marokkaanse gerechten. Voor de eettafel is er een opening van een expositie van beeldend kunstenaar Jalinka Gressmann. Na het eten is er een talkshow rondom het onderwerp Body Positivity, inclusief een betoverende modeshow die de prachtige Marokkaanse stijl tot leven brengt.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen en samen een onvergetelijke avond te beleven!

 

De Marokkaanse Eettafel is gratis toegankelijk voor iedereen (exclusief drankjes), maar de plaatsten zijn beperkt en reserveren is verplicht.
 

Locatie
Plein Theater
Kosten
Gratis
maximum aantal deelnemers
50
Deel dit: