Activiteit

Elke zaterdag Open Kerk in de Muiderkerk: stilte, kunst en muziek

Op zaterdag , 11:00 - 13:00 uur
Illustration

Elke zaterdag van 11-13 uur is de Muiderkerk open. De koffie staat klaar en iedereen is van harte welkom voor een praatje, een kaarsje, of gewoon een eigen moment van bezinning. Of om te genieten van kunst en muziek.

Muziek
Vanaf 12 uur nemen Elena en Wim u mee in hun prachtige muziek. Niet als podiumact, maar wat dichter om elkaar heen. Zij vertellen graag hoe hun muziek ontstaat, hoe eng het soms is om voor publiek te spelen. Over bang zijn om fouten te maken, uit je stroom raken en dan toch bij jezelf te blijven. En daarover met u in gesprek te gaan.

Kunst
Tijdens de Open Kerk en natuurlijk ook voor en na de kerkdiensten kunt u kunst bewonderen. In maart en april zijn dat schilderijen van Annekee Kramer (1959). Annekee is opgegroeid in Amsterdam Oost. Zij tekent en schildert sinds haar jeugd, is opgeleid aan de Wackers Academie in Amsterdam, en heeft daarnaast les gehad van onder anderen Emmy van Vessem, Marcel Duran en Marike Bok. Zij schildert realistisch, met een impressionistische toets. Op deze expositie zijn voornamelijk portretten en stillevens te zien.

Locatie
Muiderkerk
Kosten
Gratis
Kosten toelichting
We zijn blij met een vrijwillige gift voor de organisatiekosten
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
start / einde
Gestart op vr 1 maart 2024. Eindigt di 30 april 2024
Deel dit:
Geplaatst door
Toekomstige data voor deze activiteit
zaterdag 27 apr 2024