Project

Pia zet koers met School @ Sea

Geplaatst op 17 maart 2019, 17:06 uur

Mijn naam is Pia Groeneveld, ik ben zestien jaar, en een leerlinge op het Barlaeus Gymnasium in Amsterdam.

Ik ga in oktober 2019 de Atlantische Oceaan overzeilen. Dit ga ik doen met de stichting School at Sea. Met School at Sea zeil ik met 36 andere leerlingen en begeleiding naar de Caraïben en terug. Ik leer dan alles over zeilen, terwijl ik mijn eigen schoolwerk bijhoud.

Naast zeilen, leer ik andere landen en hun bevolking kennen. Ook ontdek ik waar mijn passies liggen. School at Sea is namelijk een talentontwikkelings- en leiderschapsprogramma, waarbij ik leer te werken vanuit creativiteit en verantwoordelijkheid, om zo samenwerking te creëren en mijzelf en anderen te inspireren.

Mijn doel is om mezelf te ontdekken, uit te vinden waar mijn talenten liggen en zelfstandig te worden.Uiteindelijk hoop ik dan mensen te kunnen helpen en te inspireren en iets bij te kunnen dragen, niet alleen aan mezelf, maar aan de hele wereld.

 

Toelichting

Een onderdeel van dit uitdagende project is dat ik zelf sponsoring moet regelen. School at Sea gaat namelijk niet alleen om de reis zelf, maar ook om de reis er naar toe. Ik moet dus zélf al het geld bij elkaar zien te krijgen. 

Ik ben heel druk bezig met allemaal dingen te regelen; zo ben ik vorige week naar de Hiswa geweest, ik ging deze week langs allemaal bedrijven, en ik vraag natuurlijk aan iedereen die ik ken om tips. Daarom vraag ik nu, als jonge weesperzijde bewoonster: helpt u mee?

Heeft u een klein bedrijfje of weet u misschien iemand die mij zou kunnen aanstellen bij een bedrijf? Laat het weten! Elke kleine sponsoring, elke euro, elke leuke reactie, helpt mij om dichter bij mijn droom te komen! 

Kijk voor alle updates, of om een kleine donatie te doen ;), op mijn site:

www.pia-at-sea.com

https://www.youtube.com/watch?v=3zaP2SxDFos&t=5s

 

 

 

Doelgroep
Jongeren, 11-22 jaar, Volwassenen, Senioren
Gewenst resultaat 
Koers zetten met School at Sea!
Lopend
Illustration
 

Deel dit: