Bericht

Oost Begroot •Plan Indienen •Tussen Tijds Advies •28 Februari Online Inloop

Geplaatst op 10 februari 2022, 16:53 uur
Illustration

Wilt u tussentijds advies krijgen van stadsdeel Oost over uw plan voor IJburg, Zeeburgereiland of Oud-Oost? U kunt uiterlijk zondag 13 februari uw plan indienen. Met het advies heeft u dan nog tijd voor aanpassingen tot de sluitingsdatum op maandag 7 maart.
Bewoners van IJburg, Zeeburgereiland en Oud Oost moeten iets te kiezen hebben. Oost Begroot streeft ernaar zoveel mogelijk realistische plannen voor te kunnen leggen aan de bewoners tijdens de stemronde later in het jaar. U kunt officieel tot maandag 7 maart uw plan indienen voor uw buurt. Alle ingediende plannen worden dan getoetst op haalbaarheid. Plannen worden enkel goedgekeurd wanneer ze echt gerealiseerd zouden kunnen worden. Als indiener ontvangt u daar persoonlijk bericht over.

Advies krijgen
Stadsdeel Oost wil dat zoveel mogelijk plannen door de haalbaarheidstoets komen. Daarom krijgen bewoners die twijfelen over de haalbaarheid van hun plan de kans om hun plan vooraf te laten beoordelen. Stuur uw plan in voor zondag 13 februari om 23.59 uur en u krijgt een advies om uw plan te verbeteren.

Aanmelden inloopspreekuur
We bieden bewoners meerdere mogelijkheden om heldere plannen in te dienen. Eerder organiseerden we al thematafels. Op maandag 28 februari is er een online spreekuur. Hier kunt u nog brandende vragen aan ons stellen. Deze is van 19.00 tot 20.00 uur. U kunt zich tot vrijdag 25 februari aanmelden.

Voor IJburg, Zeeburgereiland: oostbegrootijburgzbe@amsterdam.nl
Voor Oud-Oost: oostbegrootoudoost@amsterdam.nl
Bellen of WhatsApp-bericht: 06 3873 8041.
Zo helpen we op meerdere momenten bewoners bij het maken en indienen van heldere plannen. De definitieve deadline voor het indienen van plannen blijft 7 maart om 12.00 uur.

Thema's Oud-Oost
Voor Oud-Oost is gekozen voor de volgende thema's:

Kinder- en jongerenactiviteiten
Kindvriendelijke buurt
Meer groen in de buurt
Klimaat en duurzaamheid
Plannen voor Oud-Oost dient u in op de pagina van Oud-Oost op de website van Oost Begroot.

Thema's IJburg, Zeeburgereiland
Voor IJburg, Zeeburgeiland is gekozen voor de volgende thema's:

Kinder- en jongerenactiviteiten
Plekken voor jongeren
Meer groen in de buurt
Minder zwerfvuil, grofvuil
Plannen voor IJburg, Zeeburgereiland dient u in op de pagina van IJburg, Zeeburgereiland op de website van Oost Begroot.

Meer informatie
Benieuwd naar de plannen die in vorige rondes van Oost Begroot zijn uitgevoerd? Of wilt u meer weten over Oost Begroot? Ga dan naar de pagina Oost Begroot.

Deel dit: