Organisatie

BRAINSTORMBUREAU

Onderneming, Netwerkorganisatie
telefoon 020-6868677
Beschrijving

BRAINSTORMEN We zoeken naar verbeteringen, nieuwe mogelijkheden, nieuwe wegen, interessante, spannende, leuke, nieuwe, originele invallen. Wij doen graag mee met brainstormsessie of geven leiding aan het brainstormproces.

BRAINSTORMEN Gewoon doen, proberen, oefenen en brainstormen. Ik ga er van uit dat iedereen kan brainstormen en creatief is. Alleen de een kan het beter dan de ander. Heeft er meer plezier in dan de ander. Bij de ene borrelt van de ideeên, daar stroomt het, bij de ander kost het heel veel moeite. Ieder heeft zo zijn sterke en minder sterke kanten. Misschien ben je wel veel beter in cijfertjes, puntjes op de i zetten, regeltjes naleven, geld verdienen. En de ander is creatief, omdat die niet anders kan. Beiden hebben elkaar nodig.

TIPS EN TRUCS; WE DENKEN GRAAG MET U MEE... Wil je meer weten over brainstormen of over hoe je een brainstorm moet leiden? Of hoe je effectiever en met meer succes kan gaan brainstormen? Zoek je een facilitator; iemand die de brainstorm begeleidt? Wil je weten hoe je meer resultaat uit een brainstorm kan krijgen? Effectief, innovatief, succesvol, spannend, leuk, gewoon doen !!!

BRAINSTORM TRAININGEN EN WORKSHOPS We behandelen verschillende methoden en technieken. Geven tips en trucs. Meestal zijn de trainingen toegespitst op de problematiek en vraagstellingen.