organisatie

Sports World Amsterdam

Onderneming, Vereniging / club, Netwerkorganisatie

OVER SPORTS WORLD
De wereld van sport, voeding en gezond leven in één
Welkom bij Sports World Amsterdam in de Oude Melkfabriek. Sinds 1887 staat deze plek in het teken van energie. In de 19e eeuw was dit de Oostergasfabriek. In het midden van de vorige eeuw werd hier melk geproduceerd.


Sinds 1998 is Sports World actief in Amsterdam als de leefstijl- en gezondheidsspecialist. Het team van Sports World staat 365 dagen voor u klaar om u te inspireren actief en gezond te leven. Bij Sports World vind u alle ruimte, rust en tijd om het beste uit u zelf te halen in een wereld waar u zich thuis voelt.


Missie
Sports World inspireert clubleden actief en gezond te leven. Clubleden en medewerkers werken samen op gebied van beweging, voeding en gezond leven. Sports World haalt het beste uit clubleden. 


Team
“Het professionele team van Sports World is dagelijks bezig invulling te geven aan het verwezenlijken van de persoonlijke doelstellingen van onze clubleden. Sports World biedt hiervoor in een unieke omgeving een pakket van totaaloplossingen aan. Clubleden bepalen zelf op welk niveau en op wat voor manier ze invulling willen geven aan hun actieve en gezonde levensstijl. Medewerkers zijn er om er voor te zorgen dat, ongeacht het doel, de doelstellingen met succes worden behaald. De manier waarop medewerkers dit doen is uitnodigend en gastvrij.”


Sports World is aangesloten bij de branche organisatie NL Actief dat elk aangesloten centrum toetst op kwaliteit en veiligheid.


 


 

Illustration
 
Deel dit: