Organisatie

BOOST Transvaal

Informele groep, Onderneming, Stichting / non-profit, Onderwijsinstellling, Netwerkorganisatie
beschrijving

BOOST TRANSVAAL is een ontmoetingsplek waar buurtbewoners en vluchtelingen samen verbinding en integratie organiseren. Er zijn taallessen, taal-café, fietsles, dialoog, sport, een bibliotheek, culturele avonden, informatieve workshops. Iedereen is welkom, iedereen kan meedoen en iedereen kan mee organiseren. We doen alles zelf! 
Er is een keuken en gezellige koffiebar, gratis wifi en werkplek, en altijd ruimte voor nieuwe dingen. BOOST is een plek om je thuis te voelen en samen nieuwe stappen te zetten; een plek die we samen maken! 

BOOST TRANSVAAL is gehuisvest in het voormalige Buurthuis Transvaal aan de Danie Theronstraat 2. We hebben het pand schoongemaakt, in gebruik genomen en nodigen iedereen uit om mee te doen. Buurtinitiatieven en organisaties zijn welkom om ook gebruik te maken van het pand. Hoe meer actie, hoe meer verbinding!

BOOST Transvaal is een vervolg op BOOST RINGDIJK en op het tijdelijke woonproject voor vluchtelingen HOOST MAURITSKADE, in de Oosterparkbuurt; feb-aug 2016.