Organisatie

Vrij Spel Amsterdam Oost

Stichting / non-profit
beschrijving

Volleybalclub Vrij Spel Amsterdam Oost is er voor iedereen die zelfstandig kan volleyballen en in een vrijblijvende sfeer wil volleyballen, voor elk niveau.  Geen lidmaatschap of contributie maar per keer betalen, wanneer het jou uit komt. Dit is een uitzonderlijk manier om met deze mooie sport in contact te komen.

Wij spelen recreantenvolleybal voor mensen die enige volleybalervaring hebben maar geen behoefte voelen om competitie te spelen maar wel vrijblijvend willen spelen. Bij Vrij Spel Amsterdam Oost bestaat de recreantengroep uit zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden.

Vanaf woensdag spelen we weer in de sporthal van de Wethouder Verheyhal in Oostpoort op de woensdagavonden van 20:30 uur tot 22.00 uur. Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen en eventueel mee te spelen, de eerste keer is gratis.

Kosten zijn per keer: 3 euro voor de woensdagavond, inclusief toernooien.

Wil je alleen toernooien spelen, dat kan natuurlijk ook, dan zijn de kosten per keer 3 euro, er worden 8 toernooien gespeeld per seizoen en die vinden altijd op een vrijdagavond plaats en zijn van plusminus  19:30 uur tot plusminus 23:00 uur.

In de zomermaanden; mei, juni, juli, augustus, spelen wij parkvolleybal in het Oosterpark, GRATIS!

Parkvolleybal vindt plaats in het Oosterpark iedere zondagmiddag van 16.30 uur tot 18.00 uur en vrijdagavond van 19.30 uur tot 21.00 uur, vanaf mei tot eind augustus en in de zomervakantie ook op woensdagavond van 19.30 tot 21.00 uur, als het weer het toelaat die dag. Er zijn geen kosten verbonden aan deze activiteit maar het is wel leuk als je één keer trakteert, b.v. appeltaart, cake, koekjes, meloen, bananen, appels, drinken, enz.... voor de groep, je kunt namelijk alle zomermaanden gratis volleyballen drie keer in de week in het Oosterpark, elke keer wanneer er een parkvolleybal dag is mag je gratis meedoen! Voor iedereen die zelfstandig volleybal kan spelen op zijn/haar niveau, het maakt dus niet uit hoe goed je kunt volleyballen en hoeveel ervaring je hebt. Je kunt in een vrijblijvende sfeer meedoen in de zomermaanden. Bij regen gaat het niet door, dus je hoeft niet te vrezen voor een nat pak. Heb je zin om mee te doen met parkvolleybal? Wil je je je smash en service verbeteren? Meld je dan aan voor deze activiteit!

Als u zich aanmeld voor het parkvolleybal krijgt u van ons een bevestiging toegestuurd via de mail of WhatsApp van u aanmelding. Het aanmelden voor het parkvolleybal is noodzakelijk omdat we helaas maar 1 volleybalnet hebben en we met 12 spelers volleybal spelen. Het is beter dat jezelf vooraf aanmeld dit in verband met beschikbaarheid van de spelers plaatsen. Zomaar aan komen lopen zal dan ook op een teleurstelling kunnen uitlopen, vandaar het verzoek tot aanmelden. Ook willen we uw o6 nummer voor de WhatsApp groep zodat we bij slecht weer u kunnen informeren of het volleybal wel doorgaat die dag in het Oosterpark.

Bij regen gaat het parkvolleybal niet door in het Oosterpark.
We werken met een WhatsApp groep zodat iedereen weet of parkvolleybal die dag doorgaat!

Meer info: https://vrijspel.wixsite.com/volleybal/parkvolleybal
Email: parkvolleybal@gmail.com

Contactpersonen van Vrij Spel Amsterdam Oost

Stefan, Vrij Spel