Robert Pennekamp

Wie is Robert ?

Ik woon en werk hier

Mijn werk en hobbies

Het Brainstormbureau helpt met brainstormen. Aan de hand van meerdere en eigen ontwikkelde methoden en technieken komen er vele creatieve ideeën tot stand. Ook voor trainigen, workshops en het begeleiden van brainstormsessies.  Robert Pennekamp is tevens multi media kunstenaar.

Mijn omgeving

hoek Eikenweg en Vrolikstraat

Mijn droom

Alles is er ...

Mijn expertise

 


kennis en ervaring in de horeca, beveiliging, marketing, reclame, guerrilla marketing, podiumkunsten...


kennis en ervaring als performance artiest, zanger, presentator en kunstenaar...


https://www.brainstormbureau.nl


https://www.robertpennekamp.nl

Mijn mogelijkheden

brainstorm sessie begeleiden, creatieve frisse ideeën, organiseren van kunst en community art projecten. Maar voor het zelf maken van schilderijen, beelden, installaties en performances. Projecten bedenken en uitvoeren. Om er maar een paar te noemen... Harde Uitspraken van Bekende Nederlanders op Ingelijste Koelkastdeuren, Maak wat moois van al die rotzooi, eerste postmoderne Spookhuis, de Art Date, De Art Party, De KunstBAR, Sumatrastraat wordt Kunststraat, KRIMP Club, ART JAM Experimental Jamsession, TRASH Art, Open Oost, e.v.a. 

Relevante ervaring

organiseren en uitvoeren van "kleinere buurt en kunst evenmenten;


kennis en ervaring in de horeca, beveiliging, marketing, reclame, guerrilla marketing, podiumkunsten...


met als voorbeelden...  de KunstBAR, de ART DATE, het eerste Post Moderne Spookhuis, ART PARTY, Harde Uitspraken van Bekende Nederlanders op Ingelijste Koelkastdeuren, Maak wat moois van al die rotzooi, Open Oost, atelierroute, de ART JAM Experimental Jamsession, KRIMPCLUB, exposities met kunst en activiteiten en workshops organiseren, de KUNSTSTRAAT (onderdeel van het Indische Buurt Festival) e.v.a.