Project

KARIMA's Caravan voor ontmoetingen in de Transvaal op het Krugerplein

Geplaatst op 13 december 2020, 04:57 uur

Eindelijk zijn we begonnen. Elke donderdag, vrijdag en zaterdag op het Krugerplein. Soms ook op andere dagen en op andere plekken.

KARIMA’s Caravan voor ontmoetingen in de Transvaal zal vanaf 20 mei op het Krugerplein gemiddeld 3 a 4 dagen per week op het Krugerplein staan. Bij de caravan kunnen buurtbewoners elkaar even ontmoeten in deze moeilijke tijd. Voor een prettig gesprek over wat ons bezighoudt. Onder het genot van een kopje koffie, thee, en om af te halen een kop warme soep en hapjes. Op verschillende momenten wordt informatie uitgewisseld vanuit gemeente Amsterdam en andere buurtorganisaties, over onderwerpen die spelen in de buurt. En er worden zodra het kan activiteiten georganiseerd, denk aan workshops, buurt-schoonmaak-acties, muziek, toernooi en meer. Ook sluit KARIMA's Caravan graag aan bij activiteiten van anderen en ondersteund ze activiteiten van buurtgenoten.

Natuurlijk houden we voldoende afstand en houden we ons aan de coronaregels van het RIVM. 

KARIMA’s Caravan is een gezamenlijk initiatief van buurtbewoners, buurtondernemers en welzijnsorganisaties in samenwerking met het Stadsdeel Oost en Moving Arts Project.

Mocht u zelf een bijdrage willen leveren of als u vragen heeft neem dan contact met ons op.

 

namens alle initiatiefnemers

Eilbron Varda, stadsdeel Oost, gebiedsmakelaar Transvaalbuurt

E.Varda@amsterdam.nl of 0651-475-117

Doelgroep
Kinderen, 0-11 jaar, Jongeren, 11-22 jaar, Volwassenen, Senioren
Gewenst resultaat 
Bij de caravan kunnen buurtbewoners elkaar even ontmoeten in deze moeilijke tijd.
Init.
Illustration
 
Documenten
Deel dit: