Vacature / hulpvraag

Gezicht van buurthuiskamer OASE

geplaatst op 2 februari 2019, 13:31 uur, door Marco de Groof

 

Een persoon die het gezicht van onze buurthuiskamer wil zijn


KORTE TAAKOMSCHRIJVING
Iemand die het gezicht van onze buurthuiskamer wil zijn. Iemand die Oase naar buiten kan vertegenwoordigen. Af en toe een vergadering wil voorzitten
UITGEBREIDE TAAKOMSCHRIJVING
Contact houden met vrijwilligers, bestuur en vergelijkbare organisaties en stadsdeel Oost. Samen met het bestuur beslissingen nemen en zorgdragen voor de uitvoering. Wij zoeken iemand die zich voor een langere periode wil inzetten voor onze organisatie.
WAT VOOR KENNIS OF VAARDIGHEDEN ZIJN NODIG?
Goed met mensen kunnen omgaan en ideeen kunnen bedenken en deze bespreken met anderen. Administratieve vaardigheden, inclusief om kunnen gaan met een PC, mailings etc.
WAT VOOR SCHOLING KRIJG JE AANGEBODEN?
Diverse traningen, bijvoorbeeld bij Post Oost of bij VCA.
WAT KRIJG JE ER VOOR TERUG?
- Een leuke werkplek- Een gezellig team waar je jezelf kan ontplooien- Ruimte voor inbreng van eigen ideeën en vaardigheden- Diverse trainingen (o.a. communicatie)- Jaarlijkse excursie en gezamenlijke activiteiten- Eens per jaar een leuke attentie- Binding met de allerleukste buurt van Amsterdam
WAT IS DE MEERWAARDE VAN DIT VRIJWILLIGERSWERK?
Buurthuiskamer Oase is een laagdrempelige voorziening voor buurtbewoners om deel te nemen aan onze activiteiten en de mogelijkheid om de ruimte te huren.
WERKTIJDEN
10 á 15 uur per week.
HOE KOM JE IN AANMERKING?
Door een mail te sturen naar info@oasestichting.nl

 

ingangsdatum Zo snel mogelijk.
herhalend Wisselend.
beloning Een leuke groep vrijwilligers. Een echte uitdaging, je wordt meteen betrokken bij de gang van zaken in de buurthuiskamer.